Afbeelding van verlichting - Electrico

Zowel voor particulieren als KMO's

Electrico richt zich zowel op particuliere projecten als opdrachten voor KMO's. Daarnaast werken we voor meerdere projectontwikkelaars die de volledige elektrische installatie van hun appartements- of retailgebouwen aan ons toevertrouwen.

Wij beschikken over meerdere teams met eigen elektriciens en beveiligingsspecialisten die zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren. Onze referentielijst bevat zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Eigen ontwerp of realisatie voor studiebureaus

Opdrachtgevers kunnen ons rechtstreeks inschakelen voor het uittekenen en ontwerpen van een technische oplossing. Dat geldt zowel voor het technisch ontwerp van de elektrische installatie als alle mogelijke systemen voor het gebouwbeheersysteem.

Daarnaast werken we regelmatig in opdracht van studiebureaus die een lastenboek en technisch ontwerp aanleveren. Wij staan dan in voor een vakkundige technische uitvoering.

Afbeelding van verlichting - Electrico
Afbeelding van verlichting - Electrico

Actief in heel België, 24 uur op 24 bereikbaar voor naservice

Volledig volgens de traditie van de Bumaco Group garandeert ook Electrico een uitstekende naservice, waarbij we 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar zijn. Bij dringende problemen komen we zo snel mogelijk ter plaatse.